More Website Templates @ TemplateMonster.com. October 01, 2012!

Over M3 interieur

M3 interieur is sinds 1994 een begrip in de branche. Vanuit de vestiging in Zaandam specialiseert het team van M3 interieur zich in het ontwerpen en realiseren van kantoorinrichtingen en interieurprojecten. In de praktijk worden de wensen en eisen van de opdrachtgever vertaald naar een functionele oplossing binnen een smaakvol zakelijk interieur. Binnen de oplossing staan innovatie, maatwerk en productontwikkeling centraal waardoor een optimaal interieur altijd gerealiseerd wordt.

M3 interieur biedt een totaalpakket aan diensten en producten voor haar opdrachtgevers. Dit totaalpakket bestaat uit o.a; ontwerp, projectmanagement, projectrealisatie en productontwerp. Daarnaast leveren wij diverse toepassingen binnen het interieur zoals: projectmeubilair, kast- en scheidingswanden, interieurbouw, vloerbedekkingen, plafonds, verlichting, raamdecoraties, wanddecoraties, renovatie en accessoires. Kortom M3 interieur kan ieder project van klein tot groot en van eenvoudig tot zeer uitgebreid aannemen.

Ontwerpen en realisaties door M3 interieur kenmerken zich door de juiste balans van functionaliteit, creativiteit, vormgeving en ergonomie in samenhang met de gestelde Arbo eisen en normen.

Werken in een prettige omgeving start bij M3 interieur!